Rabobank Clubkas Campagne

Het idee:
De Rabobank Westelijke Mijnstreek startte dit jaar voor het eerst een Clubkas Campagne. Hierbij wordt een deel van de winst van deze bank verdeeld onder de verenigingen en stichtingen. Voor deze campagne was in 2012 € 150.000,- gereserveerd.
De campagne komt in de plaats van de vele kleine bedragen die jaarlijks door de bank worden gesponsord of gedoneerd. Leden van deze bank die 18 jaar of ouder zijn kunnen dit bedrag verdelen door een stem uit te brengen op een deelnemer aan deze campagne.
Onze vereniging, de KBO-Groot Stein, heeft zich als deelnemer aangemeld en is inmiddels ook geregistreerd.

Hoe werkt de campagne?
- Alle leden van 18 jaar en ouder die op 1 januari 2015 lid waren van de Rabobank Westelijke Mijnstreek mochten stemmen en dat geldt in 2019 weer voor de leden die op 1-1-2019 geregistreerd staan.
- Er mag op iedere club (voetbalclub, fanfare, enz) gestemd worden, ook al bent u geen lid van deze club.

Hoe word ik als rekeninghouder ook lid van de Rabobank?
Wanneer u rekeninghouder bent bij de Rabobank Westelijke Mijnstreek maar u bent nog geen lid hiervan, dan kunt u zich aanmelden (GRATIS!) door op de site van deze bank (www.rabobankwestelijkemijnstreek.nl) onder de rubriek "Klantenservice"en "Direct zelf regelen/overige bankzaken/lid worden" uw gegevens in te vullen.

Oproep aan de leden:
Bent u nog geen lid van de Rabobank Westelijke Mijnstreek en wilt u in 2019 gebruik maken om op uw verenigingen te stemmen (en we hopen natuurlijk ook op de KBO Groot Stein) meld u dan voor 31 december a.s. aan als lid.
Heeft u hierbij hulp nodig? Even de secretaris bellen en we staan al in de startblokken om u te helpen.
Let op! U kunt de kaarten ook bij de voorzitter/secretaris/penningmeester in de brievenbus deponeren: zij zorgen dat uw stemmen op de goede plaats terechtkomen.

Het is natuurlijk geheel vrijblijvend. Met dank voor de medewerking:
De Secretaris.

(Meer informatie is ook te vinden op: www.rabobankwestelijkemijnstreek.nl/clubkas
)

Rabo clubkasactie 2019
Wij nemen dit jaar als KBO Groot Stein ook weer deel aan de RABO clubaktie. Op de website van de RABO bank www.rabobank.nl/wm kunt u meer informatie over de Rabo Clubkas Campagne lezen. Hebt u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan contact op met de afdeling Bedrijven via telefoon +31(0)464429410 of e-mail bedrijven.wm@rabobank.nl . Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Echtparen welke dit jaar 1 kaart hebben ontvangen met stemcode kunnen dit voor het volgende jaar wijzigen in 2 stemkaarten. U moet hiervoor bellen naar RABO Bank en zich als lid aanmelden. Lid bent u niet automatisch, wel klant. Dit is kostenloos. Telefoonnummer RABO Bank is: 4429442.
Hebt u geen PC of is het te moeilijk, breng uw kaart mee op dinsdag en wij brengen uw stem uit. Bellen kan ook. U geeft dan telefonisch uw code door aan ons. Telefoon 0620979875.
Uw 2 stemmen op KBO Groot Stein kunnen ervoor zorgen dat contributie verhoging niet nodig is.