Welkom op de website van KBO Groot Stein

Als voorzitter van de KBO Groot Stein heet ik u van harte welkom op onze site.

Hier vindt u relevante informatie over onze afdeling.

KBO is een organisatie van en voor 50 plussers. De landelijke vertegenwoordiging gebeurt vanuit de Unie-KBO.

Een federatie van 12 provinciale KBO's.

De provinciale KBO's (KBO-Limburg) behartigen de belangen van ouderen op provinciaal niveau en ondersteunen de afdelingen, daar waar nodig, op lokaal niveau. De leden maken deel uit van deze afdelingen.

Afdeling Groot Stein, sinds 2003 actief in onze gemeente en een jonge afdeling binnen de KBO's, heeft als belangrijkste speerpunt de belangenbehartiging voor haar leden staan.

Wij, als afdeling Groot Stein, streven ernaar de zelfredzaamheid, welzijn en zelfstandigheid van onze leden te bevorderen. Dit blijkt ook uit het aanbod van onze activiteiten. Denken wij aan onze jaarlijkse Belastingservice en de groep Vrijwillige Ouderen Adviseurs (VOA's). Ter bevordering van de sociale contacten, hebben wij een scala aan activiteiten aanbod, welke u op deze site kunt bezoeken. Bekijk de onderdelen die u interessant vindt en we zien u graag op een van onze activiteiten. Misschien behoort u morgen ook tot een van de meer dan 700 leden van de KBO afdeling Groot Stein.

Tot ziens
Herman Stijnen Voorzitter.

KBO: Krachtig, Bewust, Ondernemend.

Een plus(+) voor het leven.